perjantai 6. kesäkuuta 2014

Blogin loppu, matka jatkuu

Ehkä nyt on hyvä hetki lopettaa bloggaaminen tässä blogissa ja jatkaa matkaa vain uuden blogin puolella. Parin postauksen verran ollaan menty samoilla postauksilla sekä täällä että uuden blogin puolella, mutta uusi blogi tuntuu nyt jo sen verran "kodikkaalta" että matka jatkuu tästä eteenpäin vain siellä.

Meidän perheen elämä Chicagossa jatkuu siis osoitteessa


Toivottavasti pysyt matkassa mukana siellä. Nyt kannattaa siis tallentaa tuo uusi osoite omaan blogilistaan tai klikata itsensä lukijaksi uuden blogin puolella. Tuosta vasemman reunan Facebookin Tykkää-napista pääsee myös suoraan mukaan uudistuneille facebook-sivuille, jonne päivittelen uuden blogin postaukset :)

Isot kiitokset vielä kaikille, jotka olette lukeneet ja vierailleet blogissani viimeisen 1,5 vuoden aikana. Ilman teitä tämäkään blogi ei olisi varmastikaan päässyt näin pitkälle :) On ollut mielettömän hienoa huomata kuinka ihania ja mukavia ihmisiä sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy <3

Tässä vielä pari kuvaa meidän eilisiltaiselta kävelylenkiltä joen varrelta :)




Iloista ja aurinkoista viikonloppua kaikille! :)

Terveisin Katja

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Päivä uima-altaalla

Yksi mukavimmista hienouksista täällä on se, että kotiovelta pääsee suoraan hissillä kattoterassille, josta löytyy uima-altaat ja grillausalueet. Enää ei tarvitse siis lähteä kävellen tai autolla lähimmälle hiekkarannalle, kun uima-allas on suoraan alapuolella samassa kiinteistössä. Vähän kuin olisi etelän lomamatkalla :D Paitsi, että maisemat on ehkä hiukkasen erilaiset.


Meidän naperot on myös sen verran vesileikkien perään, että ne voisivat viettää vedessä vaikka koko päivän. Niinpä uima-allas -alue on tullut meille tutuksi viimeisen viikon aikana ja viimeksi eilen vietettiin siellä reilut 3 tuntia. Lasten kannalta noinkin lähellä sijaitseva uima-allas on kyllä vaan hyvä juttu. Luulen, että kumpikin oppii uimaankin nopeammin, kun saavat täällä uida paljon enemmän kuin mitä Suomessa.


Enkä mä kyllä itsekään laita pahakseni, että päivisin pääsee nauttimaan auringonlämmöstä ja samalla uimaan :) Täällä on kyllä ollut viimeisen vajaan kahden viikon ajan ihan uskomattoman hienot ilman ja ainoastaan parina päivänä on ollut vesisadetta ja pilvistä. Ei ainakaan tarvitse palella, kun lämpötila kipuaa +25 asteen yläpuolelle lähemmäksi joka päivä.



Toivottavasti sinne Suomeenkin saadaan lämmin ja aurinkoinen kesä! :)
Mukavaa keskiviikkoa kaikille!


P.S. Nyt on tämän blogin Facebook-sivut päivitetty uuden blogin tiedoilla. Eli Facebookissa matka jatkuu suoraan siitä mihin täällä jäädään. Tässä vielä linkki uuteen blogiin:

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Ensiesittelyssä keittiö ja olohuone

Täällä alkaa olemaan keittiössä ja olohuoneessa aikalailla valmista. Pahvilaatikkovuorista on päästy ja huonekalutkin on löytänyt paikkansa. Olohuoneeseen odotellaan vielä toisessa lähetyksessä meidän valkoista karvamattoa, joka jäi pois mattopesulaongelmia takia ensimmäisestä lähetyksestä. Ruokailutilaan on myös tulossa toisessa lähetyksessä lipasto meidän entisen kodin eteisestä. Ja eiköhän tiloihin ole vielä jotain pientä tulossa piku hiljaa.

 





 





Tätä kotia ollaan pyritty nyt sisustamaan vähän modernimmin kuin edellistä ja toisaalta hauskaa myös kokeilla taas vähän erilaista tyyliä, kun ympäristökin on ihan erilainen. Valkoinen taitaa pysyä edelleen päävärinä, mutta amerikkalaiseen tyyliin yritetään tuoda myös väriäkin sisustusesineillä.

Täällä on hyvä olla juuri nyt! :)

Mukavaa viikkoa kaikille! :)


P.S. Olethan käynyt uuden blogin sivuilla, jossa matka jatkuu pian..

Uutta etsimässä

Täällä alkaa olemaan pahvilaatikot purettuna ja huonekalut paikoillaan. Saatiin oikeastaan jo perjantaina purettua suurin osa laatikoista paikoilleen ja lauantai sekä sunnuntai meni enemmänkin uusia huonekaluja etsiessä. Kaikkein tuskallisinta on ollut löytää juuri sopiva pöytä. Joku ehkä muistaa, kun haaveilin keväällä, että haluaisin tänne ison ruokapöydän, jonka ympärille mahtuu isompikin joukko syömään. Sen lisäksi tähän päivään asti ehdottomana toiveena oli löytää valkoinen pöytä. Ja niinhän siinä sitten kävi ettei tullut valkoista pöytää eikä tullut ison perheenkään pöytää. Sen sijaan ostettiinkin kaunis pyöreä tiikkipuupöytä, jonka ympärille meidän perhe mahtuu juuri täydellisesti. 

Liekö johtuu paikallisten huonekaluliikkeiden korkeista vuokrahinnoista vai paikallisesta kulttuurista, mutta täällä on varastotilanne yleisesti ottaen todella surkea. Ainoa huonekaluliike, josta saat varmasti huonekalut mukaan samantien on IKEA :D (Jossa on muuten yhtä hyvänmakuisia lihapullia kuin Suomessa :D) Yritä siinä sitten ensi löytää valkoinen pöytä ja sen jälkeen vielä pöytä, jota ei tarvitse odotella elokuulle asti.


Toinen juttu, mikä on ollut vähän etsinnän alla on ollut uuden bloginimen löytäminen. Olen hautonut koko kevään ajan uutta bloginimeä päässäni, mutta mikään ole oikein tuntunut täydelliseltä tähän asti. Samalla olen miettinyt myös blogialusta vaihtoa Bloggerista pois. Ja nyt mä olen saanut tehtyä vihdoinkin jotain senkin eteen. Niinpä tämä blogi nimineen saa jäädä virallisesti tauolle / loppua kokonaan ja tarina jatkuu ihan uudessa blogissa uudella alustalla. Uusi blogi löytyy osoitteesta http://hashtaglifeisasmile.com/ Ihan kylmiltään mä en sinne muuta, vaan tarkoitus on pitää näitä kahta rinnakkain viikon tai kaksi samoilla postauksilla ja jatkaa sitten siellä. Samalla päätän myös yhteistyön Inspiration-bloggaajana Indiedaysilla. Yhteistyö on toiminut aivan loistavasti Indiedaysin kanssa, mutta jatkossa haluan vain blogata itsenäisesti.

Muuton myötä blogialustakin muuttuu, joten alku menee varmaan sählätessä asetusten kanssa. Toivottavasti kuitenkin jatkossa esimerkiksi kommentointi on helpompaa kuin täällä (varsinkin kun jatkuvan roskapostin myötä olen joutunut pitämään kommentointiasetukset hankalina). Ehkä blogimuutto tekee myös bloggaamiselle yhtä hyvää kuin muutto uuteen maahan :)

Eli nyt jo kaikki klikkailemaan tuota ylläolevaa linkkiä! 

Nyt nukkumaan ja huomenna pitkästä aikaan kameran kanssa kuvailemaan meidän uusia nurkkia :)


Mukavaa viikkoa kaikille! <3